Logo
 Imprimir esta página

Agenda Destaque

Agenda
Zondag 16 november kunt u 's middags deelnemen aan 'Kopje koffie?'. Een bezoek aan een Brugse koffiebar waar er zal verteld worden over de Braziliaanse koffie én vooral geproefd! Deelname kost €15 en u wordt verwacht om 14.15 uur aan Li O Lait, Zilverstraat 30 in het centrum van Brugge. Er zijn nog 5 plaatsen vrij, gelieve per kerende te mailen naarEste endereço de email está protegido contra piratas. Necessita ativar o JavaScript para o visualizar. als u wilt erbij zijn.
 
Op zaterdag 22 november om 20 uur is er een poëzieavond rond Fernando Pessoa, gedichten in het Nederlands met muzikale begeleiding. Een organisatie van het Davidsfonds en de bibliotheek van Ieper. Dit gaat door in het Kruitmagazijn van Ieper en kost €10 per persoon. Inschrijven bijEste endereço de email está protegido contra piratas. Necessita ativar o JavaScript para o visualizar..
 
Zaterdagavond 6 december om 20 uur treedt de fadista Augusto Ramos op in Huize Plaisier, Brederodestraat 8 te 9000 Gent. Enkele jaren geleden was hij ook al te gast op het fadoconcert van de vzw Vlaanderen-Lusitânia. De avond kost €20 en inlichtingen en reservaties kunt u bekomen op het nummer 0478-96 53 94.
 
Zondag 7 december om 14.30 uur in zaal Sceepstale, Blankenbergsesteenweg 21 te Brugge, is er de 2de lusoquiz. Er zijn al drie teams ingeschreven maar er is plaats voor 12. Elk team moet drie tot zes leden hebben en betaalt €5 per deelnemer. Er is gratis koffie en Portugees gebak. Voor info en reservatie: Este endereço de email está protegido contra piratas. Necessita ativar o JavaScript para o visualizar. .
 
Vrijdagavond 12 december om 20 uur wordt u verwacht op de poëzieavond rond Fernando Pessoa en tijdgenoten door voordrachtkunstenares Leen Vermeiren in zaal Sceepstale. Deze avond zal grotendeels in het Portugees verlopen. Deelname kost €7 en wordt georganiseerd door de vzw Vlaanderen-Lusitânia.
 
Iedereen welkom!

 

Meer informatie op: http://www.vlaanderen-lusitania.org/

Rede Nós Cá Fora.be: Banco ING - Lusidis (Delta Cafés)