Logo
 Imprimir esta página

Gisela João em Antuérpia Destaque

Gisela João em Antuérpia

Gisela João irá estar em Antuérpia na qyuarta-feira dia 22 de abril na sala de Roma.

Mais nformações (NL):

Een akoestische begeleiding met Portugese gitaren: meer heeft Gisela João niet nodig om haar hele ziel en zaligheid in haar muziek te leggen. Haar warme en diepe stem wendt ze aan volgens de traditie van de fado, maar haar aanpak is hedendaags en energiek. Zo brengt ze niet enkel gevoelige ballades, maar ook vrolijke up-temponummers. Haar ontwapenende charme en gevoel voor humor maken van haar concerten een unieke belevenis.

Met haar titelloze debuutalbum uit 2013 haalde Gisela João snel platina en kreeg ze in haar thuisland de status van één van de toonaangevende fadista’s van haar generatie. Drie jaar later volgde het album Nua waarop ze zich als artieste iets meer bloot gaf en met nog meer passie en authenticiteit invulling gaf aan het fadogenre. Haar sterke live performance bracht haar over hele wereld, en naar De Roma komt ze al voor de derde keer!

Vol verwachting kijken we dan ook uit naar de live presentatie van het nieuwe album, dat in het voorjaar van 2020 zal verschijnen. Een eerste single verschijnt eind februari. Als een echte artieste blijft Gisela zoeken naar een nieuwe eigen sound en boeiende samenwerkingen. Michael League van jazzband Snarky Puppy, afgelopen najaar nog voor een uitverkochte De Roma, is dit keer de producer. Hij tekende voor enkele fantastische arrangementen, zowel van tradiotionele fadonummers als van een nieuw repertoire.

 

Evento Facebook: clique aqui

Modificado quarta-feira, 12 fevereiro 2020 10:34
Rede Nós Cá Fora.be: Banco ING - Lusidis (Delta Cafés)